God jul önskar B11-klubben!

Ja, tomten rör sig snart närmare sydliga breddgrader, förhoppningsvis i en Traction. Ett nytt år snart till ända och nu har vi snart ett nytt att se fram emot. Årsmöte, sommarmöte och allt vad det innebär. Ta tid i julhelgen och läs den där manualen som ligger i garaget, eller varför inte den läsa den där bruksanvisningen som man helst konsulterar EFTER att man mekat eller när det gått snett.  Min framtida verkstad för bilarna är nu nära sitt slutmål. Med plats för 2 bilar så hoppas jag att det under 2017 skall bli tid att faktist meka med bilarna. Underhåll och vård har kommit på efterkälken. Hoppas ni får en fröjdefull jul, vänligen webmaster. PS. Sommarmötet kommer att hållas i Kristianstad 12/5-14/5 2017. Klicka på länken här! Sommarmöte 2017

traction-avant-snow

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.