Hälsningar från sommarmötet 2017

Sommarmötet 2017 har gått av stapeln och det blev fantastiskt på många sätt. Kristianstad och årets arrangörer levererade! (Har du bilder från årets möte? Tveka inte att skicka in till webmaster!) Här en hälsning från Hans Hellberg! ”Tack all ni som kom till Sommarmötet i Kristianstad. Det var helt fantastiskt att arrangera ett möte med så trevliga deltagare. Är det någon som glömde att köpa träfftröjan så har jag några kvar. Maila mig så kan jag skicka tröjor. De kostar 100:-”

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.