Några ord på vägen…

Ibland tänker jag att nu kan det inte bli mer hektiskt, men tji fick jag denna höst. Det är inte bara ett himla sjå att hålla bilarna igång, livspusslet ska fungera också. Mina ambitioner var att köra b11 hela hösten. De blev en tur. Får inte bromsarna att sluta dunka på höger fram och övriga skavanker och småsaker retar mig oerhört. Jag har fyra rejält upptorkade vinterdäck med dubb (troligtvis från 60-talet) men jag har inga idéer om att sätta på dem. Nej, jag får inse mina tillkortakommanden. MEN nu har jag i alla fall ett garage att meka i. Jag byggde hela förra året och nu kan jag äntligen skörda det jag sått. Ett garage där jag bara kan skylla på mig själv om något försvinner. Har i och för sig inte hunnit bli så mycket mekande heller men jag har i alla fall börjat skruva isär en Ds20 Break som skall renoveras. Så julhelgen är räddad…Som ni säkert vet är sommarmötet på Gotland i år. Under möten hittar ni fliken. Gå gärna in och kika och se vad detta möte har att erbjuda… Vänligen webmaster

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Citroen B11-träff i Kristianstad. Bild: Peter Åklundh

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.