Sommarmöte 2018

Kära vänner! Nu är det dags! På torsdag drar det igång. Jag har idag varit runt Visby och samlat ihop fina priser och andra prylar från våra sponsorer. Jag besökte Johan Bengtsson som säljer Citroen i butiken Bilhandlar´n. Han var mycket nyfiken på vårt möte och hoppas kunna komma ut och se alla B11:or. Info om helgen får ni självklart när ni anländer men här kommer några nummer till oss på ön utfall det dyker upp något på vägen. Jakob Ringbom: 0739 880693 Lars Lynxell: 073181 0938 Jag (webmaster/Jakob) kommer tyvärr inte kunna närvara alla dagarna med lördag och söndag kommer jag finnas på plats och delta i aktiviteter! Vi hoppas på fint väder och ett bra möte! Väl Mött och välkomna till Gotland!

IMG_0436

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.