I farten…

Det går undan. Denna höst har det blivit köksrenovering istället för att renovera den DS Break jag har och som bara väntar på mer tid… Det händer som vanligt mycket i B11 Sverige och på gott och ont. Den tråkiga nyheten att CTA håller på att avveckla verksamheten har nog redan nått de flesta i klubben. Mer info kommer säkert inom kort. Becker meddelar att en blänkare om Sommarmötet 2019 kan vara på sin plats och det kommer att ske på Öland, närmare bestämt Ekerum, söder om Borgholm. Mer info kommer så klart men skriv redan nu ner 24-26 maj 2019 i din kalender! Och från Wetteholm meddelas att årsmötet sker i Lidköping 16-17 mars i Lidköping. Kallelse hittar du här!

publicite-annees-1920-automobile-citroen-arbre-de-noel-affiches-858536500_ML3.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.