Hembesök

Under novembermånad var jag vid Hästholmen med min vän Anders ”Murare” för att hålla en minnesstund vid Vätterns strand då det natten den 20 november var 100 år sedan konstnären John Bauer omkom ombord på Per Brahe. (Vi åkte ned till Hästholmen och väntade in ödesminuten 01.11.) Det blev en högst minnesvärd stund där i nattmörkret innan vi åkte hem till Anders och åt supé. Väl i närheten tog vi chansen att besöka Sven-Folke utanför Ödeshög och det blev ett kärt möte bland Citroenër, mopeder och en och annan Porsche. Oerhört roligt att få se vad Sven-Folke tagit sig för. Se själva nedan… I övrigt ser jag på Facebook att någon redan tagit ut sin traction för året. Själv inväntar jag tid att göra en installation av en solenoid och kommer nog att unna mig ett nytt batteri innan sommaren. Vi syns i vimlet!

IMG_9848IMG_9851 IMG_9850

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.