Finbesök…

Mitt i veckans vanliga bestyr med att få den franska bistron i ordning till sommaren stannade en bil på landsvägen. Döm om min förvåning om att föraren var Lars Lindbergh som tydligen hade ”vägarna förbi” Hamra med en arbetskamrat! Självklart släppte jag allt jag hade för handen och visade bilar med tillhörande gård. Vi kikade på alla objekt men framför allt blev det mindre inspektion av den DS-break jag hade till sommarmötet i Varberg och som nu är nedplockad. (Om någon har ett tak/överdel att kapa loss så hojta gärna till.  A-B-C stolpe alltså) .Visst ingen B11 men tyckte ändå att en bild kunde passa till klubben sida. Många goda tips avgavs innan Lars drog vidare. Kul och visar på den trevliga sammanhållning som finns i klubben. Närmaste möte är ”TRÄFF I TROXHAMMAR”, Ekerö, Lördag 18 maj men helgen efter är det dags för sommarmöte som sig bör! Vi hoppas att det blir ett välbesökt möte med fint väder och många deltagare…

IMG_0854

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.