Sommar 2019

1 september. Tre månader gick fort. Och mycket har hänt under sommaren och jag hoppas att alla haft glädje av sina bilar. Det har varit träffar, sommarmöten och framför allt så firades Citroen i Ferté de Vidame. Rapporten jag har fått därifrån har varit enhälliga: Succé! Klart är man avundsjuk på dem som kom iväg och kom fram. En god vän ringde den 17:e och lockade med bilfärd hela vägen ner samt inträde. Men som kanske många av er vet så är ju sommaren min mest hektiska period. Och detta är också orsaken till att jag inte hinner uppdatera hemsidan under juni-augusti. Jag driver tillsammans med min fru en fransk bistro och vi har även ett café så semester ska vi inte tala om. Och något B11-åkande blev det inte heller tal om. Jag har under mina lediga stunder försökt få igång min mycket svårstartade Normale. Nya stift, justering av brytarspetsar… Först när jag med hjälp av Möllerberg började misstänka förgasaren så fick jag igång den. Problemet är väl inte löst men vi har kommit närmare en lösning. Skam den som ger sig. Från annat håll, närmare bestämt Jeo som kom dessa bilder (nedan) från träffen i Troxhammar i maj. Mer om detta kommer i bladet. Tack så länge, webmaster!

DSCN1720 DSCN1736 DSCN1723 DSCN1684

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.