Hjulklappar…

Ja, se det är väl vad man önskar sig nu nr det börjar dra ihop sig. Eller lite ledighet i alla fall. Jag har haft en hektisk höst för egen del. Kanske kan det vara ett försvar av den sporadiska uppdateringen. Jag kan inte skylla på att jag varit i garaget i alla fall. Min b11 verkar i alla fall nyckfull. Har inte fått den att starta sedan i juni. Nytt batteri och snart allt bytt men ändå inget. Det sista jag gjorde innan luften/lusten gick ur var att göra kompressionprov. Detta gav inte upphov till muntra miner. 3-4/cylinder. Kan ju inte vara bra. Så jag flyttade den till garaget för vintervila och hoppas att jag orkar ta tag i det i vår. Jag och B11 klubben tillönskar er en  god hjul. Och tillönskar er många hjulklappar.

publicite-annees-1920-automobile-citroen-arbre-de-noel-affiches-858536500_ML3.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.