Möten och annat

Ibland är man bortkopplad från verkligheten. Jag har under hösten och början på det nya året färdigställt en ny roman vilket gör att verkligheten blir något lidande. Men nu är punkt satt och webmaster snart åter i gängorna. Romanen utspelar sig 1912 och det kan vara svårt att få in något Citroën-relaterat. Eller? Jo, då jag har fått till det… (Citroën var ju till viss del verksam redan då om än inte vad gäller bilar… Något kryptiskt;) Årsmötet närmar sig även om det dröjer några veckor. 14-15 mars i Motala går det av stapeln. Några nyheter från garaget här hemma finns dock inte. DS 20 Breaken jag renoverar står där den står. Inget har hänt. Ibland undrar man om man är klok… Men den står inte i vägen så det får väl ta den tid det tar. Ha det fint, Webmaster.

1938_Citroen-Traction_Avant_11B_Cabrio_1938-01-copy.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.