Nya horisonter och gamla lösenord…

Kära vänner! Hösten gör sitt intåg efter en mycket märklig vår och sommar. Tror inte jag är ensam om att tycka detta. Även om Covid -19 ställt till det på många sätt: årsmötet framflyttat och sommarmötet inställt men det verkar som att många medlemmar till trots ändå haft möjlighet till samkväm på egna håll. Och vad gäller just årsmötet kan vi gladeligen meddela att det blir av i Motala den 3 oktober 2020. Livsandan hålls uppe med andra ord. Lite olyckligt hade jag (webmaster) en datakrasch med alla lösenord och tillhörigheter till hemsidan. (Idag fick jag tillbaka allt genom hjälp från en mycket kunnig person…) Det har trots allt hänt en del inom klubben och då problem även uppstod med den officiella B11-klubben på Facebook så har nu en ny sida uppstått. Gå gärna in och bli medlem du också och så får vi hoppas att den digitala världen gör oss en tjänst och inte krånglar för mycket. Det är alltid tråkigt när det ska falla på det tekniska. Kanske en anledning att flera av oss gillar gammelbilarna. Delar finns, de är utbytbara och inte heller krävs en dator för att hitta felet… Så här nere länkar jag till Facebooksidan. Ha en trevlig september, Webmaster. Svenska b11klubben på Facebook 2020

Traction Label1

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.