Positivitet!

Nytt år. Vi hade nog alla hoppas på att se ljuset i tunneln. Restriktionerna tycks inte avta ännu. Dock ser vi positivt på att vaccinering är igång, kanske ett led i att kunna hålla våra möten under försommar och resten av året. Positivitet är att se framåt. Vilket vi gör i klubben. I B11-klubben planerar vi för årsmöte i Tidaholm 11/9 och sommarmöte i Sigtuna i slutet av maj. Hoppas att det blir av. Köp/Sälj sidan är numer ”flyttad” till vår Facebook-sida. Vi tror att den får mer gensvar där än på hemsidan då Facebook sidan är mer direkt och kanske också mer lättillgänglig. Vad gäller övriga möten har inga datum och info kommit in ännu varför vi avvaktar med dessa. Tills vidare: Håll ut och håll er friska! c32c1d6080808df64b78f6016b7b60bb

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.