Citroën Center bjuder in 2012.

B11 Fête med Citroën Center i Spånga

Citroën Center i Spånga inbjöd B11 Klubbens Stockholmsektion till ett studiebesök i februari.

Hela 32 klubbdeltagare samlades till denna minnesvärda träff alltifrån Jönköping, Huskvarna, Ödeshög, Lin- Norr- Söderköping, Strängnäs, Sala, Falun o Norrtälje.

Inte hade vi anat den generositet Lena Rönnelius Ericson och hennes medarbetare Stefan, Roland, Lindis, Pontus med flera, skulle bjuda på för att vi alla skulle trivas.

Lena som är Citroëns PR o informationschef, visade den eleganta bilhallen byggd enligt Citroëns koncept som förebild för Citroëns anläggningar i landet. Vi fick en initierad presentation av den nya DS-serien och hur marknadsföringen läggs upp. Visst är det häftiga bilar Citroën visar upp.

Verkstaden öppnades. Här körs bilar in till en kundmottagare som snart för över bilen till de tio arbetsplatserna med lyftare o montörer, för att senare köras ut i andra änden av verkstaden.

Citroën har fått gott kundbetyg i motorpressen vilket vi förstår är viktigt för alla i motorbranschen.

Hallen med inbytesobjekt passerades. Det var dags för rundtur i Citroëns kontor med besök i Serviceskolan vars lås inte gick att forcera. Alternativet med källarens bilpark tackade ingen nej till.

Här fanns det DS5:or att fördjupa sig i.

En rundvandring i kontorslokaler med Lindis och frågor om allt, tog oss fram till matsalen där kvällen överraskning väntade. Här hade Pontus o Lindis dukat upp en elegant buffé med franska specialiteter. Vilket tillfälle för kvällens citronister att frossa. Pontus informerade om reklamkampanj för lanseringen av DS5.

B11 Klubben tackade för den generösa visningen och buffén genom Janne O som också presenterade kvällens deltagare samt det ljuva livet i B11 Klubben.

Inte nog med detta vid avfärden fick alla deltagare en miljökasse med presenter som en DS5 modellbil, elegant penna, nyckelband, vidare den sammetslena och läckra DS5 broschyren som kommer att bli ett samlarobjekt, därtill högst intressanta CMAGazine nr 16.

Vårt stora tack Citroën Lena o CO ni får vårt högsta betyg för ert engagemang för oss!

Mer om träffen finns i kommande B11 Blad

Janne O.    med text o foto  (Fête är fest på franska.)

Kommentarer inaktiverade.