Från årsmötet 2012

Beslutsamma B11 medlemmar i Örserum

B11-Årsmötet är kanske den viktigaste träffen på året. Örserum i Grännatrakten lockade hela 50-talet Tractionister att delta. Arrangören Glenn Ljung såg till att det blev trivsamt med sköna rum och god mat samt egen lokal med hög feststämning.

Väder var bra för Älva-färder och Lennart Stangius Borgholm o Sven-Folke Johansson Ödeshög mötte som alltid upp med sin klenoder. En dålig bensinpump hindrade Flavio Semeraros färd från Handen. Nåja till det nästan fullbokade sommarmötet i Roslagen kommer desto fler Tractioner, 50 är anmälda.

Förhandlingarna genomfördes i gemytlig anda. Räkenskaperna har skötts bra under 2011 och med ett beräknat underskott. Då stor del av verksamheten sker med deltagaravgifter kan medlemsavgiften hållas oförändrad för 2013. På en fråga om B11 Bladets utgivning kunde minskas blev protesterna stora. Bladet och även Hemsidan firar stora triumfer nu via de ambitiösa redaktörerna Håkan Becker och Jakob Ringbom.

Ordförande Lars Asplund avgick efter ett extra år och avtackades med blommor och dryckjom.

Klubben är tacksam för alla funktionärer som ställer upp. Den nya styrelsen har nu sitt säte på västkusten och fakta hittar ni här på hemsidan. Styrelsen 2012 är nu ”historisk” med 40 %  kvinnliga ledamöter, Carin Nises kassör, Anita Lindberg sekreterare, Gunnar Vetteholm  ny ordförande samt Lars Lindberg och Jimmy Hjalmarsson ledamöter.

B11 Klubben lever vidare på hög nivå!

Janne O. text o bild

Webmastsers rapport

Årsmötet 2012 blev en trevlig tillställning på den vackra Smålandsgården, i Örserum. Väl på plats bjöds kaffe och fika för de som hann i tid. Webmaster och sekreterare snurrade några varv extra med gotländsk GPS innan han hann fram i en originell Citroen… Årsmötet bjöd på vanliga förhandlingar och diskussioner och rapport kommer mer ingående men till den viktigaste delen hör kanske att en ny styrelse valdes men några gamla och nya ansikten. Vi önskar dem lycka till. Efter middagen intogs valfri dricka och gamla och nya diskussioner kring allt mellan himmel och jord avhandlades under en trevlig eftermiddag. I bakgrunden rullade bilder från tidigare år i B11-klubben vilket var trevligt. Sedan bjöds middag i Smålandsgården som intogs med välbehag och stor aptit. Att kocken kom ut och sjöng gjorde inte saken sämre. Lotter delades ut till middagen och efter inmundigandet delades priserna ut till de lyckligt ”lottade”. Efter middagen fortsatte den mycket trevliga tillställnigen på bästa sätt.

Efter frukostbuffen på söndagen togs farväl med sommarmöte i tankarna.

Webmaster tog chansen att leta efter Johns Bauers Björkudden innan han styrde hemåt mot ön… I höjd med Målilla stoppades han av polisen då skyltarna på bilen inte överensstämde med bilmärket… De fick ett gott skratt då förklaringen kom att man inte kan komma till ett Citroenmöte i en VW Polo…

Jakobs Xm

Kommentarer inaktiverade.