Vårens första Tractioner 2012

Vårens första Tractioner

B11 träffen i april hos Britt o Janne i Handen sker ofta i kyligt vårväder men vad gör det när de första Tractionerna visar sig och då ett 30-tal Tractionister samlas i gemytlig samvaro.

Klubbmöten är en nödvändighet för att få en livaktig verksamhet. Här byts erfarenheter och reservdelar som ökar samhörigheten för vårt intresse av fordon och då särskilt Citroën. Framtidsplaner utvecklas och information sprids om aktualiteter.

På garageplanen finns alltid en varierande fordonspark och om någon är sugen på en fräck Japansk sportbil så är priset i paritet med ett hyfsat renoveringsobjekt av en B11, alltså överkomligt. Kontakta Olle Almqvist. Några modellbilar fann snart nya ägare.

Förtäring ordnas till självkostnadspris då träffarna inte belastar B11 Klubbens ekonomi. Här firades Bengt Möllerberg för jämna år med hurrarop och lämplig sång av Sven-Gösta om ”Flickorna i Paris” där Bengt var själva födelsedagen.

Vi ser fram mot nya träffar där sommarmötet i Roslagen såväl som lokalmötena har röner stort gensvar. Varför inte passa på att åka till Åland tor gratis med bil. B11 Blad Biljetten räcker över hela sommaren.

Janne O text o bild

Kommentarer inaktiverade.