Kommentar

Synpunkter på hemsidan? Information som borde vara med? Lägg in dessa här!

4 svar till Kommentar

 1. Anonym skriver:

  Tjena,

  Jag satt och slösurfade på internet och sprang på ett internetforum där folk skriver om hur de bryter sig in i gamla underjordiska källare och gångar. Inte så politiskt korrekt alla gånger och alla som skriver där håller sig naturligtvis anonyma. Hursomhelst, en kille har lagt upp några bilder på ett fynd han gjort i en gammal krypgrund i Stockholm. Han skriver att bilen stått skrotad precis där de byggde kåken och istället för att frakta bort den så byggde de helt sonika in den.

  Bild 1
  Bild 2
  Bild 3
  Bild 4

  Ser ju helt klart ut som en gammal B11 tycker jag.

  /A

 2. Per Åhlström skriver:

  Det är en B15. Det är bara att räkna cylindrarna.

 3. Kristian Nielsen skriver:

  Hejsan från Danmark,

  Jeg er ved at forske lidt på en dansk bilskrot og har læst i jeres klub tilbage i 1971, har haft en artikel om stedet i jeres klubblad – kunne det være muligt at man kunne få tilsendt en kopi af artiklen?

  Skroten findes på Sjælland og blev som sagt omtalt i jeres klubblad dengang. Jeg ved ikke hvad skroten hed på den tid, men den ligger ved en by der hedder Sigersted Huse midt på Sjælland. Håber nogen vil hjælpe, da det kunne være interessant at læse. Skroten kører stadig idag, men for få år siden, blev det gamle lager solgt og kørt væk.

  Vh. från Danmark, Kristian